Movement Based Learning

Movement Based Learning (MBL)BBA

De MBL bestaat uit 7 oefeningen die ontwikkeld zijn door Cecilia Koester (USA), zodat kinderen en volwassenen al bewegend hun doelen kunnen bereiken. Deze oefeningen, de “Building Block Activities”, kunnen een zeer effectieve bijdrage leveren aan kinderen en volwassenen met leer en ontwikkelingsproblematiek, maar zeker ook aan het herstel na hersenletsel, zoals een beroerte en bij epilepsie. Ze verbinden je brein met je bewegingen van voor-achter, boven-onder, links-rechts.

Cecilia Koester

Movement Based Learning  is gebaseerd op het werk van Cecilia Koester, M. Ed. (movementbasedlearning.com) . Zij is internationaal bekend vanwege haar baanbrekende werk op het gebied van het behandelen van kinderen met speciale uitdagingen. Cecilia heeft een innovatief programma ontwikkeld en doceert dit internationaal met groot succes bij kinderen met ADHD, Autisme Verwante Stoornissen, Down Syndroom, CP, etc.

Als je interesse hebt om de 1-daagse training te volgen, kun je mij een mail sturen: petri@dewijzevanleren.nl

1-daagse MBL training

Vanaf oktober 2019 ben ik bevoegd teacher van deze movement based learning training. Dit is een 1-daagse training voor ouders, leerkrachten, fysiotherapeuten, logopedisten,  en coaches.

De 1-daagse MBL training biedt een verdiepende kijk op enkele basale patronen van neurologische en motorische ontwikkeling en vormt een goede basis voor verdere opleidingen in de Reflex Integratie zoals Brain Gym® en RMT.

De “ Building Block Activities ”, kunnen een zeer effectieve bijdrage leveren aan kinderen en volwassenen met leer en ontwikkelingsproblematiek, maar zeker ook aan het herstel na hersenletsel, zoals een beroerte en bij epilepsie.

12 december 2020

Kosten: €155,-  incl. Movement Based Learning manual.

Locatie: Limmen, Noord-Holland (de training kan ook op locatie gegeven worden)

https://movementbasedlearning.com/