Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding kan de uitkomst bieden voor leerlingen die vast lopen met hun schoolwerk. Leerlingen van alle niveau’s kunnen worden geholpen met het plannen van hun huiswerk en het vinden van de juiste leerstrategieën. Door persoonlijke begeleiding leren leerlingen zelfstandig en met zelfvertrouwen hoe ze hun huiswerk zonder problemen kunnen maken.

Voor leerlingen die vastlopen met een specifiek vak is bijles aan te raden. Tijdens bijles wordt vooral gefocust op de verschillende aspecten van een vak. Voor bovenbouwleerlingen wordt bijles geschiedenis aangeboden. 

Mijn naam is Carmen en ik geef inmiddels al 2 jaar succesvol bijles. Ik heb mijn VWO afgerond, waar ik een dubbelprofiel: economie en maatschappij & cultuur en maatschappij had. Ook heb ik mijn Cambridge English Advanced diploma gehaald. 

Tijdens de bijles speel ik in op de behoefte van de leerling. We kijken samen naar welke leerstijl het beste bij de leerling past. Hierdoor kunnen we een optimaal resultaat behalen. Ik heb ervaring in het geven van bijles aan vrijwel alle jaarlagen van Mavo tot VWO. 

Ik hanteer een tarief van €15,- per uur. De bijles vindt plaats in de onderwijspraktijk van De wijze van leren, Visweg 33, Limmen. 

Stuur gerust een mailtje naar carmenbakker@gmail.com voor meer informatie. Ik sta u graag bij voor vragen of om te kijken of bijles wat voor jullie is. 

Referenties:

“De bijlessen van Carmen waren leerzaam en ook gezellig tegelijkertijd. Dankzij haar heb ik veel kennis opgedaan en ervaren dat geschiedenis ook leuk kan zijn. Carmen is ook erg flexibel, qua tijd maar ook als ik een vraag had over een totaal ander vak. Ze bereidde haar lessen heel goed voor en maakte ook hele overzichtelijke schema’s voor mij. Ik zou haar zo weer vragen om mij bijles te geven en ik raad haar ook super aan. In havo 4 stond ik nog een onvoldoende en ik ben nu geslaagd met een 8” Leerling 5 HAVO 

“Ik vond de bijles heel goed. Ik ging van geschiedenis van een 4 naar een 6,7! Erg tevreden” Rosalie, 4 Mavo

“Ik vond de bijles erg goed. Ik heb geen min punten eigenlijk omdat je alles erg goed uitlegt. Je weet over elk onderwerp wel iets en daardoor kan ik ook alles aan je vragen. En mijn cijfer is ook omhoog gegaan dus ik vond het echt top!” Leerling, 4 Havo