Bijles van Carmen

“De bijlessen van Carmen waren leerzaam en ook gezellig tegelijkertijd. Dankzij haar heb ik veel kennis opgedaan en ervaren dat geschiedenis ook leuk kan zijn. Carmen is ook erg flexibel, qua tijd maar ook als ik een vraag had over een totaal ander vak. Ze bereidde haar lessen heel goed voor en maakte ook hele overzichtelijke schema’s voor mij. Ik zou haar zo weer vragen om mij bijles te geven en ik raad haar ook super aan. In havo 4 stond ik nog een onvoldoende en ik ben nu geslaagd met een 8”

Recensie mei 2020, geschiedenis 5 HAVO bijles van Carmen

Mijn naam is Carmen en ik geef inmiddels al 2 jaar succesvol bijles. Daarnaast zit in 6VWO waar ik een dubbelprofiel: economie en maatschappij & cultuur en maatschappij volg. Ook heb ik mijn Cambridge English Advanced diploma gehaald. 

Ik geef voornamelijk geschiedenis bijles aan de bovenbouw. Leerlingen uit de onderbouw help ik echter met bredere range aan vakken. Ook help ik graag met leren leren, plannen en huiswerkbegeleiding. Ik heb ervaring in vrijwel alle jaarlagen van Mavo tot VWO. 

Tijdens de bijles speel ik in op de behoefte van de leerling. We kijken samen naar welke leerstijl het beste bij de leerling past. Hierdoor kunnen we een optimaal resultaat behalen. 

Ik hanteer een tarief van €10,- per uur. 

De bijles vindt plaats in de onderwijspraktijk van De wijze van leren. Op Zonnedauw 2b, Limmen. 

Stuur mij gerust een mailtje voor meer informatie. Ik sta u graag bij voor vragen of om te kijken of bijles wat voor jullie is.

carmenbakker@gmail.com